Sya’ir dan Shalawat

Assalamu’alaikum Wr. Wb.

Nyukcruk galur sunnah Rosul, mapai lacak syari’at Islam

Cunduk waktu anu tangtu, Ninggang mangsa nu sampurna

Nitih wanci nu mustari

Malati ligarna ati, Campaka mangkrak na dada

Balebat mangsana miang, Nyamper deudeuh dina handeuleum sieum

Neang kanyaah dina hanjuang siang

Neundeun miceumceum, Nunda rasa buah katresna, Pakait patali asih

Pasini tos dibuktoskeun, Subaya tos dinyatakeun

Alhamdulillah  kalayan Izin Alloh SWT dina ieu saat, urang sadayana parantos nyakseni

Ngadahupna dua insan nyaeta kersana:

……………………………&…………………………….

Teu aya sanes sim kuring saparakanca santriyin miwah santriyat  Madrosah Al-Hasani seja  ngiring bingah, kalayan ngalangkungan aosan sholawat  Mudah-mudahan barokahnna dikucurkeun dikocorkeun wabilkhusus kanggo panganten baru, umumna kanggo panganten bari

 Sareng mudah-mudahan dina enggoning ngagayuh galura rumah tanggana di jantenkeun kulawarga anu sakinah, mawaddah, warohmah.

Amin Ya Alloh Ya Robbal Alamin

http://www.ziddu.com/download/15395547/SYAIRDANSHALAWAT.docx.html

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s